Angan-Angan Mat Jiman Telefilem Astro Citra

Angan-Angan Mat Jiman Telefilem Astro Citra Video Tonton Drama, Kepala Bergetar Angan-Angan Mat Jiman Telefilem telecast latest tv episod bookmark for latest tv dramas, filem, telefilem episod and updates.

Tonton Astro Citra Video Telefilem

Telefilem ‘Angan-Angan Mat Jiman’ lakonan Amerul Affendi disiarkan pada 25 Disember 2021, Sabtu jam 9 malam di Astro Citra saluran 108.

Angan-Angan Mat Jiman Telefilem

Bella – Bila Cinta Bersatu

Waktu Siaran: Selasa, 21 Disember 2021, 9:30 malam
Rangkaian: Astro Citra slot Kuasa 3 Malam
Skrip: Naza Manas
Pengarah: Yus Yusop
Produksi: Nuansa Films
Pelakon: Anna Jobling, Daniel Fong, Mandy Chong, Idris Khan, Kuna Muzani, Shyrul Ezwan, Ranjeetha Sivam, Een Efendi, Tengku Tieya, Tina Isaacs

Sinopsis Angan-Angan Mat Jiman

Bella memperjuangkan impiannya untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya bermula dari hadiah sebuah mesin jahit dari Auntie Chan, ibu kepada sahabat baiknya, Alex. Bella sering membawa balik kain-kain perca dari kedai jahit Auntie Chan dan mereka pakaiannya sendiri.
Bella berjaya diterima ke universiti dan menerima tempahan jahitan untuk kelangsungan hidup. Bella mengambil keputusan drastik berkahwin dengan Alex ketika masih belajar. Mereka sekali lagi terhimpit apabila Bella melahirkan anak dan mereka tidak mampu untuk membelikan susu kepada anak mereka.