Gracias Barcelona Filem Astro First

Gracias Barcelona Filem Astro First Video Tonton Drama, Kepala Bergetar Gracias Barcelona Filem telecast latest tv episod bookmark for latest tv dramas, filem, telefilem episod and updates.

Tonton Astro First Video Telefilem

Filem Gracias Barcelona bakal menemui penonton bermula 13 Januari ini di Astro First saluran 480. Mempertaruhkan gandingan pelakon Kamal Adli dan Fathia Latiff. Ia mengetengahkan kisah percintaan yang tragis apabila cinta dan kesetiaan dikhianati. Malah, ia turut menyelitkan nilai kesetiaan dan cabaran yang dihadapi bagi pasangan baru dalam menempa alam perkahwinan.
Gracias Barcelona menjalani sesi penggambaran di Barcelona, Sepanyol dan tentunya ia memaparkan sinematografi menarik buat tontonan. Antara lokasi popular yang menjadi latar seperti La Sagrada Familia, Stadium Camp Nou Football, Casa Batllo, Port Olympic Barcelona dan pantai Port Olimpic.
Filem ini turut diiringi dengan lagu tema utama bertajuk ‘Gracias Barcelona’, nyanyian Nadia Hasnan, lirik oleh Leaism dan komposer oleh El Moe Hussaini. Mengikut tema filem, lagu ini turut digubah mengikut rentak Spanish, Flamenco dan Latin.
Saksikan filem romantik drama, Gracias Barcelona yang akan berada di Astro First bermula 13 Januari 2022. Untuk melanggan sila ke saluran 480 atau anda juga boleh strim di Astro Go atau On Demand. Dengan hanya RM15, anda boleh menonton selama 48 jam (2 hari) secara berulang-ulang.

Gracias Barcelona Filem

klik

Gracias Barcelona

Genre: Drama Romantik
Tarikh Tayangan: 13 Januari 2022
Rangkaian: Astro First 480
Cerita Asal: Mimi Azura Ahmad Tajudin
Skrip: M.F Kencana
Lakon Layar: M.F Kencana
Pengarah: Feroz Kader
Produksi: Azura Pictures Sdn Bhd
Barisan Pelakon
Kamal Adli sebagai Kamal
Fathia Latiff sebagai Fatiha
Afiq Muiz sebagai Adam
Bell Ngasri sebagai Azraf
Lagu Tema OST
Lagu : Gracias Barcelona
Penyanyi : Nadia Hasnan
Lirik : Leaism
Komposer : El Moe Hussaini