Histeria The Series Episod Astro Originals Drama

Kepala bergetar Histeria The Series Episod Astro Originals Drama, Terkini Histeria The Series Gempak Episod Terbaru Malaysia Astro Originals Mega Drama. Cerekarama Melayu Tonton Online Drama Video. Histeria The Series Episode myinfotaip Malay Drama dfm2u Video dan Download. Terbaru Filem. Histeria The Series Live Episod Tonton Drama HD Quality Video On kepalabergetar6.com

Histeria The Series Episod Astro Originals Drama

Episod TeaserEpisod 1Episod 2Episod 3Episod 4
Episod 5Episod 6Episod 7Episod 8
Astro Originals bakal menampilkan sebuah drama siri premium yang mengisahkan misteri pelajar sekolah yang diganggu dengan misteri kematian pelajar 10 tahun lalu, iaitu, ‘Histeria The Series’, bermula 6 Jun ini di Astro Citra. Drama siri premium ini merupakan kesinambungan daripada filem seram pecah panggung tahun 2008, ‘Histeria’ lakonan Liyana Jasymay, Scha Al-Yahya, Yana Samsudin, Ady Putra dan diarahkan oleh pemenang Best Asean Feature Award di Bangkok International Film, James Lee.
Terbitan Astro Shaw dan produksi oleh Infinitus Gold ini juga menyaksikan jenama Astro Originals meletakkan kepercayaan kepada pelakon-pelakon muda berbakat besar sebagai teraju utama seperti Mia Sara, Sharifah Aryana, Amelia Christie dan Serra Kamal. Tambah menarik, ia juga mengembalikan pelakon dan watak asal daripada filemnya iaitu Liyana Jasmay sebagai Murni dan turut membariskan pelakon hebat tanah air, Namron, Tony Eusoff, Ziana Zain, Ziha Salleh, Fimie Don, Mathni Razak dan Dr. Rosdeen Suboh.
Saksikan Histeria The Series yang akan ditayangkan di saluran Astro Citra pada jam 9.00 malam, bermula 6 Jun ini. Untuk pilihan alternatif, anda juga boleh strim di platform Astro GO atau On Demand.

Histeria The Series

Episod: 8
Tarikh Tayangan: 6 Jun 2022
Waktu Siaran: Isnin, 9:00 malam
Rangkaian: Astro Citra, Astro GO atau On Demand
Pengarah: James Lee
Terbitan: Astro Shaw Sdn Bhd
Produksi: Infinitus Gold Sdn Bhd
Pelakon: Mia Sara, Amelia Christie, Serra Kamal, Sharifah Aryana, Liyana Jasmay, Namron, Ziha Salleh, Ziana Zain, Farah Ahmad, Tony Eusoff, Rawaida Jimi, Mathni Razak, Rosdeen Suboh, Fimie Don, Riesha Aslan, Rawaida Jimi, Tisya Ong, Alvy Joanna, Aznie Azmi