Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 1 TV3 Video

Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 1 TV3 Video Tonton Drama, Kepala Bergetar telecast latest tv episod bookmark for latest tv dramas, filem, telefilem episod and updates.

Tonton TV3 Video Drama

Nantikan drama adaptasi novel Kerana Aku Isteri Bidaan karya Tulip Ungu bakal menampilkan Hisyam Hamid dan Scha Elinnea sebagai pelakon utama. Drama ini diarahkan oleh Rahim Zali dibawah produksi Creative Skill Solution.

Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 1


klik

Kerana Aku Isteri Bidaan

Episod: 20
Tarikh Tayangan: 2022
Rangkaian: TV3
Pengarah: Rahim Zali
Produksi: Creative Skill Solution
Pelakon: Scha Elinnea, Hisyam Hamid, Wanns Ahmad, Jalaludin Hassan, Syafnida Shuhaimi, Nina Nadira, Jasper Supayah, Ellyas Abdullah
Watak Pelakon 
Scha Elinnea sebagai Raina
Hisyam Hamid sebagai Farel
Wanns Ahmad sebagai Aznor

Sinopsis Kerana Aku Isteri Bidaan

Kisah Raina yang telah memfitnah Farel demi kepentingannya tanpa menyedari ia memerangkap diri sendiri hingga tekad melarikan diri daripada suami yang baru mengahwininya. Raina salah perkiraan apabila dia diperangkap oleh kekasihnya, Aznor yang menjualnya untuk dijadikan GRO.
Farel dibesarkan oleh ibu angkatnya, Juwita dan mempunyai adik angkat, Miara. Miara telah menfitnah Farel menodainya, sehingga Farel dihalau oleh ibu angkatnya. Farel kembali ke pangkuan bapa kandungnya yang tidak lama kemudian meninggal dunia dan telah mewariskan kepadanya segala harta dan kemewahan.